Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεματικό εργαστήριο επικοινωνίας στο Ναύπλιο

Θεματική εργαστήρι επικοινωνίας οργανώνεται στο Ναύπλιο.

” Έργα στρατηγικής σημασίας” είναι ο τίτλος του εργαστηρίου.

Το εργαστήριο γίνεται το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2024.

Διοργανωτής είναι η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαικής Επιτροπής.

Η ίδρυση ενός περιφερειακού παρατηρητηρίου για την κλιματική αλλαγή, η επεξεργασία των αποβλήτων των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων με νέες τεχνικές και η βελτίωση της πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα σε δομές και υπηρεσίες, ήταν οι τρεις στρατηγικές ενότητες, στις οποίες αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, που συμμετείχε στην έναρξη των εργασιών του εργαστηρίου.

Υποστηρίζουμε τις κοινές μας πολιτικές και προωθούμε σθεναρά τις προσπάθειές σας” , σημείωσε κατά την εισαγωγή του ο περιφερειάρχης και στάθηκε στη διαφάνεια που αποτελεί απαράβατο όρο επικοινωνίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους πολίτες.

Η δημοσιότητα και οι πρωτοβουλίες για την προώθηση των έργων, έχουν μεγάλη αξία και καταδεικνύουν τις προσπάθειες αλλά και τους πόρους που διατίθενται για τη χρηματοδότησή τους“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνης Ψαράκης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More