Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τηλεργασίας στο δημόσιο για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος

Ακόμη και τηλεργασία στο δημόσιο εξετάζεται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις εργασίες κατασκευής του flyover , όπως αναφέρθηκε σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη με φορείς της πόλης, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης.

«Έχουν αποφασιστεί επιπρόσθετες ενέργειες οι οποίες εξετάζονται, ακόμη και το ζήτημα της τηλεργασίας για τον δημόσιο τομέα», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Στάθης Κωνσταντινίδης, υφυπουργός εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης. Όπως διευκρινιστικά αναφέρθηκε είναι μια από τις λύσεις που εξετάζονται στο βαθμό και με τον τρόπο που μπορεί να υλοποιηθεί.

Με την επισήμανση ότι η κατασκευή του flyover είναι χρήσιμο και αναγκαίο έργο για την πόλη και ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε σειρά πρόσθετων παρεμβάσεων για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης.

«Αν δεν υπάρξουν άλλες εμπλοκές που θα προκληθούν σκοπίμως και εξυπηρετώντας κάποια ιδιοτελή συμφέροντα, θα έχουμε την περάτωση του fly over στο χρόνο που σας έδωσα», όπως δήλωσε ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών, Νίκος Ταχιάος.

Η παράδοση του έργου τοποθετείται στις 14 Μαΐου του 2027.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Τσατσάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More