Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη-δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: “Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι…”

Όσοι παραμείνουν στην πόλη αυτό το καλοκαίρι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θερινό σινεμά, με ταινίες πρώτης προβολής, κάτω από τα αστέρια και το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, στους κινηματογράφους του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, με την ευκαιρία της “Γιορτής του Σινεμά” του δήμου που προσφέρει δωρεάν είσοδο για το κοινό όλο το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος κινηματογράφου του Δήμου, Χρήστος Λιόδης, ο κόσμος επιλέγει τις καλές ταινίες, ενώ οι θερινοί κινηματογράφοι δεν εγκαταλείφθηκαν από τους σινεφίλ ούτε την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Οι χειμερινοί κινηματογράφοι που παρουσίασαν πτώση λόγω covid, δείχνουν σημάδια ανάκαμψης από τα περασμένα Χριστούγεννα, ενώ εκτιμάται ότι σύντομα θα φτάσουν σε επισκεψιμότητα τα προ κορονοϊού επίπεδα. Ο θερινός κινηματογράφος είναι μία όαση δροσιάς και πολιτιστική διέξοδος, κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Λιόδης.

Όπως τόνισε η κα Βίκυ Κανέλλου, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Αθλητισμού-Περιβάλλοντος, το σινέ Πανόραμα κατασκευάστηκε το 1999. Έκτοτε, έχουν περάσει από αυτό 250.000 θεατές. Το σινέ Πυλαία μετράει 10 χρόνια λειτουργίας και είναι ο μοναδικός αμφιθεατρικός κινηματογράφος σε όλη την πόλη. Ακόμη, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου, με άνετες καρέκλες σκηνοθέτη και τραπεζάκια, όπως αρμόζει σε ένα θερινό σινεμά, και με δικό του parking.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More