Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: «Δεν έγινε για το παιδί μου η φασαρία», δηλώνει ο πατέρας της 15χρονης, που χτύπησαν συνομήλικές της στην Τούμπα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνολικά 12 συλληφθέντες, πέντε ανήλικες και επτά γονείς, για την επίθεση, που δέχτηκε μια 15χρονη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην επίθεση εμπλέκονται συνολικά έξι ανήλικες. οι οποίες την οδήγησαν παρά τη θέλησή της σε πιλοτή οικοδομής, την έφτυσαν και άρχισαν να την χτυπούν. Κατέγραφαν την επίθεση μα κινητά τηλέφωνα και ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έγινε για το παιδί μου η φασαρία. Το παιδί μου υπερασπίστηκε τη φίλη της και επειδή υπερασπίστηκε τη φίλη της την χτύπησαν», δηλώνει ο πατέρας της 15χρονης.

Μετά την επίθεση τα κορίτσια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την μικρή αβοήθητη. Η 15χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δηλώνει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο της και αρνείται να βγει από το σπίτι.

Πέντε από τις έξι ανήλικες καθώς και επτά γονείς των κοριτσιών συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Σε βάρος των πέντε ανήλικων κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η έκτη ανήλικη, που έχει ταυτοποιηθεί αναζητείται.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικες και οι γονείς τους για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More