Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο επεισοδιακές συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες 12 Μαΐου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, σε παράδρομο της Εγνατίας οδού, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, αλλά ο 39χρονος οδηγός του δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημα σε χωράφι, στην περιοχή των Διαβατών και τράπηκε σε φυγή. Κατά την προσπάθεια του να διαφύγει και να κρυφτεί μεταξύ παραπήγματος και κτιρίου εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τον απεγκλώβισαν, διαφυλάττοντας τη σωματική του ακεραιότητα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν πέντε (5) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εξάλλου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε έλεγχο σε αυτοκίνητο με οδηγό 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΓΑΔΘ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More