Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό έναν περιοριστικό όρο οι τρεις για το οπαδικό επεισόδιο στη Βούλγαρη


Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα και με τον περιοριστικό όρο να μην παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας τους και να μην προσεγγίζουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις
, αφέθηκαν οι τρεις οπαδοί μετά τις απολογίες τους, για τη συμπλοκή με οπαδούς άλλης ομάδας, το απόγευμα της Κυριακής, στην οδό Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, συμπλοκή, παράβαση του αθλητικού νόμου κ.α.

Κατά τις απολογίες τους, οι τρεις νεαροί αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, καθώς επίσης και κάθε εμπλοκή στα επεισόδια. Ισχυρίστηκαν ότι στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή με Βούλγαρη τους περίμεναν 40-50 οπαδοί της άλλης ομάδας και τους επιτέθηκαν με στειλιάρια, καδρόνια κι άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να τραυματιστούν βαριά δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ηλικίας 22 και 26 χρονών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Οι τραυματίες επίσης κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο ίδιο περιστατικό.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αλλά και πλημμελήματος ασκήθηκε εις βάρος 10 οπαδών που είναι ανάμεσα στους συνολικά 15 κατηγορούμενους. Οι 9 πρόκειται να απολογηθούν την Πέμπτη, ενώ αναμένεται να κληθεί κι ένας 16χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, λόγω ανηλικότητας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More