Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Η μαγευτική φωνή της Αλεξάνδρα Γκράβας θα πλημμυρίσει το Μέγαρο Μουσικής

Η μαγευτική φωνή της Αλεξάνδρα Γκράβας θα πλημμυρίσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου, παρασύροντάς μας σε ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι στις μουσικές του κόσμου, με τίτλο «Horizons».

Η διεθνούς φήμης μετζοσοπράνο θα ερμηνεύσει τραγούδια που στολίζουν την ψυχή μας σαν μικρά πολύτιμα πετράδια, θα μας ταξιδέψουν στα πέρατα του κόσμου και θα μας κάνουν να ονειρευτούμε.

 Η Ελληνίδα μεσόφωνος γεννήθηκε στο Όφενμπαχ της Γερμανίας από Έλληνες γονείς μετανάστες και έχει διαγράψει ήδη μια πολύ σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού τραγουδιού, με εμφανίσεις σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου -από τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ισπανία μέχρι Κίνα, την Ιαπωνία, τη Χιλή, τον Λίβανο, τη Μαλαισία, αλλά και τις ΗΠΑ.

Αξιοσημείωτη, ωστόσο, είναι η σχέση που έχει αναπτύξει, τα τελευταία χρόνια, με το Μεξικό, όπου, κάθε φορά που εμφανίζεται οι συναυλίες της γίνονται sold out. H «Μούσα από την Ελλάδα» όπως την αποκαλούν στη χώρα των Μάγιας, ηχογράφησε πρόσφατα στην Πόλη του Μεξικού το τελευταίο της CD με τίτλο «Songbook 3 – El amor es vida», το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο άλμπουμ στη χώρα για το 2021.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More