Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Η Νεφέλη Φασούλη απόψε στο κλαμπ του Μύλου

Η Νεφέλη Φασούλη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο κλαμπ του Μύλου παρέα με πέντε τολμηρούς εξερευνητές σε μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί. Βασικός στόχος να ανακαλύψουν εάν υπάρχει ζωή και μουσική σε άλλους πλανήτες.

Μαζί τους κουβαλάνε αγαπημένα τραγούδια από τον δίσκο της “Ο κόσμος σου”, γνωστά λαϊκά και πολλά άλλα.
Αναχωρώντας από τη γη θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στο αχανές διάστημα και να συνδυάσουν μουσικές φαινομενικά ασυνδύαστες, δημιουργώντας ένα δικό τους μοναδικό σύμπαν!

Λίγα λόγια τη Νεφέλη Φασούλη:

H Nεφέλη Φασούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 6 χρόνων ξεκίνησε σπουδές βιολιού και θεωρητικών στο Ωδείο Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών ενώ το 2013 πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2018. Από το 2014 έως και το 2016 παρακολούθησε μαθήματα jazz τραγουδιού, φωνητικού αυτοσχεδιασμού και θεωρητικών στο ωδείο Athenaeum, ενώ ολοκλήρωσε και το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο διδασκαλίας φωνητικής τεχνικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ως τραγουδίστρια έχει πλαισιώσει στην σκηνή πληθώρα καλλιτεχνών. Αναμεσά τους: Φοίβος Δεληβοριάς, Βασίλης Καζούλης, Νίκος Ζιώγαλας, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Νίκος Πλατύρραχος, Μάκης Αμπλιανίτης, Αντώνης Απέργης, Δημήτρης Καλαντζής κ.α. Δισκογραφικά έως σήμερα έχει συμμετάσχει στο δίσκο του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου “Το τέλειο Έγκλημα”, στους δίσκους «Η Ταράτσα του Φοίβου» και «Πες μου τ’όνομα σου» του Φοίβου Δεληβοριά, στο παιδικό «Φόραγε Κίτρινο Σκουφί» της Τατιάνας Ζωγράφου και στο «Μαύρη μπογιά στο Μάρμαρο» του Νίκου Πλατύρραχου.. Το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε μουσική – στίχους – παραγωγή Φοίβου Δεληβοριά.

Τη Νεφέλη θα συνοδεύουν οι εξερευνητές:
Γιώργος Κωνσταντίνου – Μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – Πλήκτρα, Synth
Γιάννης Πατάκας – Ηλεκτρική κιθάρα
Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τύμπανα
Βασίλης Αλεξόπουλος – Ηχοληψία

Mylos Club Thessaloniki, Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 21:00 -ΩΡΑ ENAΡΞΗΣ 22:00 – Προπώληση 12€ – Ταμείο 14€

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More