Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε νοσοκομείο και έκλεβε τα κινητά ασθενών σε κατάκλιση

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις επτά συνολικά ατόμων, για κλοπές και περιπτώσεις αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και του κέντρου πόλης.

Μεταξύ αυτών και μιας 40χρονης, η οποία, αφού εισήλθε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, αφαίρεσε τέσσερα κινητά τηλέφωνα από ασθενείς, εκμεταλλευόμενη την κατάκλισή τους. Έγινε όμως αντιληπτή από υπαλλήλους του νοσοκομείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, με συντονισμό του οποίου προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου και προχώρησαν σε εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδος. Τα κινητά τηλέφωνα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Χαρακτηριστική επίσης, είναι η περίπτωση σύλληψης 37χρονου αλλοδαπού, καθώς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και ρολόι, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια εργασίας και δεκατρία κλειδιά θωρακισμένων θυρών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί των αρμόδιων, κατά περίπτωση, Τμημάτων Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More