Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια του Ο.Σ.Ε.Θ.

Από σήμερα ξεκινούν τα υποστηρικτικά δρομολόγια του ΟΣΕΘ της γραμμής Νο. 43 και Νο. 45 για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών μετακίνησης.

Όπως φαίνεται και στο χάρτη, το δρομολόγιο της νέας γραμμής 43Υ με δρομολόγιο «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη», ενώνει τους τερματικούς σταθμούς από τον Εύοσμο στη δυτική Θεσσαλονίκη μέχρι την οδό Βούλγαρη στην ανατολική πλευρά της πόλης μέσω των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου, Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν από σήμερα μαζί με μια δεύτερη λεωφορειακή γραμμή που ξεκινά από το ΚΤΕΛ Μακεδονία και θα φτάνει ως το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής από τις οδούς Γιαννιτσών, 26ης Οκτωβρίου, Εγνατίας και Ανδριανουπόλεως.

Τα δρομολόγια θα γίνονται κατά τις ημερήσιες ώρες αιχμής από τις 7:00 το πρωί ως 5:00 το απόγευμα με σκοπό να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες και να αποσυμφορήσουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για συγκεκριμένες στάσεις .

Για τις νέες λεωφορειακές γραμμές θα χρησιμοποιηθούν περίπου 16 λεωφορεία καθώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα εξαιτίας της κατασκευής του fly over.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More