Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Οι Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου φιλοξενούν το Ωδείο Άνω Πόλης στο Ολύμπιον

Μία συναυλία, μίξη ηχο-χρωμάτων, τραγουδιών και μελωδιών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 , ώρα 8 μ.μ. με την παρουσίαση των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου Άνω Πόλης, σε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα και με σαφείς αναφορές στη μουσική του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, στο κινηματοθέατροΟλύμπιον“.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου, η Μικτή Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής, η Λαϊκή Ορχήστρα, πρότυπη Ορχήστρα Φλάουτων «Συναυλητές» Ροκ Σύνολο και Σύνολα Τραγουδιού.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012, το Ωδείο Άνω Πόλης άρχισε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον διεθνή κύκλο μουσικής δωματίου και σε πολλές άλλες συναυλίες του καλλιτεχνικού του προγράμματος. Επίσης, διοργανώνει και παρουσιάζει τις μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ, το διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής δωματίου “Magna Graecia” της πόλης Tropea της Ιταλίας, την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας, καθώς και σε πολλά ελληνικά φεστιβάλ.

Χάρις στην προσφορά και την εξαιρετική δουλειά του διδακτικού του προσωπικού, το Ωδείο Άνω Πόλης, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα ωδεία της χώρας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More