Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Προετοιμάζεται η αγορά για την ημέρα των ερωτευμένων

300.000 κόκκινα τριαντάφυλλα, εκατοντάδες κιλά τούρτες, σοκολάτες, μπαλόνια, κοσμήματα, λούτρινα και κάθε άλλου είδους δώρα μπήκαν σε βιτρίνες, ετοιμάστηκαν σε μπουκέτα, συσκευάστηκαν σε καρδιόσχημα κουτιά όπως απαιτεί η ετήσια γιορτή του έρωτα και της αγάπης, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Και αν ο «βασιλιάς» του έρωτα είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο, όταν αυτό ξεπερνά το 1 μέτρο και 70 εκατοστά είναι η απόδειξη της αγάπης μεγαλύτερη; Αν και εισάγονται σε μικρές ποσότητες από τον Ισημερινό τα συγκεκριμένα τριαντάφυλλα με ύψος έως και  2 μέτρα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Μπουκέτα με τριαντάφυλλα σε τιμές για όλα τα βαλάντια έτοιμα στα ανθοπωλεία για να φθάσουν στις αγκαλιές ερωτευμένων. Ακολουθούν οι συνθέσεις με  τουλίπες, ορχιδέες ζουμπούλια .

Εάν τα λουλούδια αναδεικνύονται  νικητές στο στίβο του έρωτα, οι πιο παραδοσιακοί γνωρίζουν καλά πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μιλφέιγ σε σχήμα καρδιάς, μπουκέτα με τρίγωνα πανοράματος, τούρτες κάθε γεύσης με χρώματα και σχήματα που τις μετατρέπουν σχεδόν σε…. συλλεκτικά είδη.

Οι παραγγελίες έχουν γίνει στα ζαχαροπλαστεία εδώ και ημέρες, ενώ οι τιμές χαρακτηρίζονται από τους ζαχαροπλάστες γλυκές.

Και αν οι προηγούμενες προτάσεις είναι απαγορευτικές για τον προϋπολογισμό ή μακριά από τις συνήθειες η αγάπη δεν γιορτάζει μια ημέρα τον χρόνο και δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από δώρο για να την χαρίσετε.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More