Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο

Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη δολοφονία, που διαπράχθηκε στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Από τα πυρά του δράστη έπεσε νεκρός ένας 50χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου. Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν το επίμαχο βίντεο, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More