Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Το ΚΘΒΕ στο Τελλόγλειο με το Fake Newsical- Παρ@μυθομπερδέματα

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ παρουσιάζει τη δράση Fake Newsical – Παρ@μυθομπερδέματα με αφορμή την έκθεση Fake (f)or Real.

Οι μικροί και μεγάλοι εξερευνητές, έχουν την αποστολή να αποκαλύψουν τα ψέματα, να διαλευκάνουν τις παρεξηγήσεις και να φτάσουν στην αλήθεια. Με οδηγούς τον Πινόκιο, τον αρχηγό της ψεματούρας επί γης και τον πιο παρεξηγημένο κακό όλων των εποχών, τον κακό τον λύκο, θα ταξιδέψουν στην έκθεση Fake (f)or Real και θα εκπαιδεύσουν την κριτική σκέψη και την παρατηρητικότητα τους, με στόχο να λύσουν την υπόθεση.

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 17:00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, μικροί και μεγάλοι θα εξερευνήσουν μία σοβαρή υπόθεση παραποιήσεων και πλαστογραφίας.

Τελλόγλειο Ίδρυμα – Αγ. Δημητρίου 159Α
Σάββατο 13 Απριλίου, 17:00-18:00
Γονείς με παιδιά από 7 ετών και άνω!

Συντελεστές:
Κείμενο – Στίχοι τραγουδιών – Σύνθεση Πρωτότυπης μουσικής: Στάθης Παχίδης, Κείμενο – Στίχοι τραγουδιών: Σταυρούλα Παγώνα, Σκηνοθεσία: Εύη Σαρμή, Οργάνωση παραγωγής: Μαρίνα Χατζηϊωάννου

Διανομή: Αβραμάκη Μαριάννα, Αγγελάκης Λευτέρης, Δισλής Θανάσης, Ζαφειριάδης Αλέξανδρος, Τσιακμάκης Γιάννης

Περιορισμένος αριθμός θέσεων- Τηλ. επικοινωνίας: 2310247111 (Υποδοχή του Ιδρύματος), 2310991614 (τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων) και 2310991377 (τμήμα εκδηλώσεων)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More