Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα το τελευταίο 24ωρο

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν:

Μία 42χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, εκ κερδοσκοπίας, κατά συρροή.

Έναν 36χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για διευκόλυνση μεταφοράς στο εσωτερικό της χώρας υπηκόων τρίτων χωρών, κατά συρροή και από κερδοσκοπία, καθώς και ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Νεαρό αλλοδαπό,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη φθορά και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελούς εγκαταστάσεως κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή και η προσαγωγή του ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More