Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θετικός στον Covid -19 ο Ν. Δένδιας – Είχε επισκεφθεί το Κίεβο και το Βερολίνο

«Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου και θα ακυρώσω τις συναντήσεις και τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες», προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου & θα ακυρώσω τις συναντήσεις & τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες.

— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 22, 2022

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τις προηγούμενες ημέρες είχε συνάντηση στο Βερολίνο με την Γερμανίδα ομόλογό του Αναλένα Μπέρμποκ και με τον  υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis.

Κατά την επίσκεψή του στο Κίεβο στις 19/10 ο Νίκος Δένδιας είχε αναγκαστεί να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου από καταφύγιο λόγω του φόβου για νέες ρωσικές επιθέσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More