Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στη Λάρισα για τον θάνατο του Ηλία Σελιώνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα καθώς σήμερα το μεσημέρι έφυγε από την ζωή ο Ηλίας Σελιώνης σε ηλικία 65 ετών. Ο Ηλίας ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και από τον Σεπτέμβριο έδινε τη μεγάλη “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο.

Ο Ηλίας Σελιώνης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα μικρά της ΑΕΛ, έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ, ακολούθησε μεταγραφή στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον ΑΟ Τρίκαλα. Τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Τοξότη Λάρισας. Ήταν διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες και ως προπονητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΑΕΛ, σε πολλά σωματεία του νομού καθώς και στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΛ, όπου από το 1985 διετέλεσε και υπάλληλος της, μέχρι τη συνταξιοδότηση του.

Με οδύνη σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΕΠΣ Ν.Λάρισας πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Ηλία Σελιώνη, σε ηλικία μόλις 65 ετών. Ο εκλιπών διατέλεσε ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών με αποκορύφωμα την επαγγελματική του δραστηριότητα ως παίκτης της ΑΕΛ και του ΟΦΗ σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ενώ φόρεσε το εθνόσημο ως αθλητής των “μικρών” εθνικών ομάδων.
Από το 1985 έως και την πρόσφατη συνταξιοδότησή του ήταν στέλεχος της γραμματείας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, ενώ κατά διαστήματα εργάστηκε ως προπονητής σε ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού αλλά και τις Μικτές ομάδες της Ένωσης.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης, τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και οι συνεργάτες της ΕΠΣ Ν.Λάρισας απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα της γενέθλιας γης που θα τον σκεπάσει, ενώ αντιπροσωπεία της Ένωσης θα παραστεί κατά την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου (Τρίτη 13.2. και ώρα 14.30′).
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα.

.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More