Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για Final-4, καταφέραμε να σταματήσουμε τον Βεζένκοφ»

 

Στην εξαιρετική αμυντική προσήλωση των παικτών του στον φόργουορντ των “ερυθρολεύκων”, αλλά και στην ποιότητα των Πειραιωτών στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα. 

Ο Ολυμπιακός παρόλο που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, δεν… τελείωσε τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος γύρισε το ματς από το -12 και με μεγάλα σουτ έφτασε στην δεύτερη διαδοχική του νίκη στο ΣΕΦ με 90-86.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Σέρβων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός σαν ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον φαβορί για το Final-4, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κατάφερε να σταματήσει τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή EuroLeague και ένα ξεκάθαρο φαβορί για να πάει στο Final 4. Εμείς ήρθαμε με στόχο να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι του Βεζένκοβ, τα κοψίματα, τους πόντους, τα επιθετικά ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, στο δεύτερο το βελτιώσαμε και κάναμε ότι πρέπει για να κερδίσουμε το ματς».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More