Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ικανοποίηση στην ΑΕΛ για τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου

Την ικανοποίηση του εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης, που είδε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκουτσίδη έχουν ως εξής:
Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζαμε πως έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι υποψήφια για την άνοδο, με την ταυτότητα του τοπικού ντέρμπι.
Θα ήταν ένα από τα καλύτερα μας πρώτα ημίχρονα αν όλοι οι παίκτες μπορούσαν να αποδώσουν ότι μπορούν, όμως το άγχος και ο τρόπος που έπαιζε ο αντίπαλος μας έφερε σε μια διαδικασία να έχουμε μια κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ όμως δεν διαχειριστήκαμε απόλυτα σωστά το παιχνίδι στην ατομική απόδοση.
Θα πρέπει όμως να μάθουμε να κερδίζουμε ακόμα και ένα γκολ το ματς και γενικά να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε εύκολα τα ματς, ακόμα και χωρίς μεγάλο σκορ.
Παρόλα αυτά το πάθος, η δύναμη και το προσωπικό θέλω των παικτών υπήρχε σε όλους κι έτσι ήρθε μία σημαντική νίκη για εμάς που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.
Έχει αποδειχθεί και πέρυσι και φέτος πως κάποια ματς είναι θεωρητικά και μόνο βάτα καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μας ενδιαφέρει να είναι η ομάδα δυνατή σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με μια πρωτιά.


Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ όχι όμως από το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδης έχουν ως εξής:
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να το κερδίσουν. Με αυτόν τον σκοπό ήρθαμε στη Λάρισα, να διεκδικήσουμε τη νίκη που μας έλειπε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα, έδωσε τη μάχη της. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι που, μέχρι το 37′ που δεχτήκαμε το γκολ από μία μεγάλη διαγώνια μπαλιά, ήταν μοιρασμένο. Δεχτήκαμε το γκολ, στο διάστημα που απέμενε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δημιουργήσαμε τρεις τελικές, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να το πάμε μέχρι το τέλος, να διεκδικήσουμε, να ισοφαρίσουμε και να γυρίσουμε το ματς, σας είπα στην αρχή πως στόχος μας ήταν η νίκη. Έκανε την πρώτη τελική η ΑΕΛ, από ένα κόρνερ, κι από εκεί και μετά, αλλάζοντας και σχηματισμό, πήραμε το πάνω χέρι του παιχνιδιού. Κάναμε τις φάσεις μας, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, κερδίσαμε κόρνερ, κάναμε φάσεις. Προσπαθήσαμε, αμέσως μετά, με “φρέσκα πόδια” να ανανεώσουμε τη μέση μας, με τους Γαβριηλίδη και Τσουκαλά, να δώσουμε παραπάνω ένταση, δεν μπορέσαμε, όμως, να πετύχουμε το τέρμα. Το γκολ είναι κάτι που μας λείπει και, δυστυχώς, φεύγουμε από εδώ χωρίς να πάρουμε τίποτα, μετά από μία τεράστια προσπάθεια που κάναμε ως ομάδα. Σας είπα πως δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.
Ας είμαστε σε τέτοια κατάσταση, ας παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω πως όλο αυτό θα γυρίσει, γιατί πραγματικά μπορεί να μην είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την απόδοση που θέλαμε, αλλά θεωρώ ότι και από εκεί κάτι παραπάνω θα έπρεπε να είχαμε πάρει, όπως και σήμερα. Συνεχίζουμε, να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, μία πολύ δύσκολη έδρα, με μεγάλη υποστήριξη, μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος, με πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Στην παρουσία του κόσμου στάθηκε ο αμυντικός της ΑΕΛ Γιώργος Μαϊδανός, λέγοντας  : Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι και παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θέλαμε να αποδείξουμε και στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας ότι το προηγούμενο παιχνίδι ήταν μια καλή παρένθεση.
Σήμερα είχαμε φάσεις, πάθος και ενέργεια. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και στο πρώτο μέρος εμείς κάναμε τις φάσεις και καταφέραμε να προηγηθούμε. Η αντίπαλη ομάδα ανέβασε τις γραμμές, έβαλε όλα της τα επιθετικά όπλα μέσα και μας πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες φάσεις, σημασία έχει όμως οι τρεις βαθμοί κι αυτό κρατάμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη που μας έδωσε σήμερα. Προσωπικά το νιώθω πρώτη φορά αυτό αγωνιζόμενος με την ΑΕΛ γιατί αυτό το έβλεπα μόνο σε βιντεάκια στο YouTube.
Θέλουμε να φέρουμε κι άλλους στις κερκίδες και να είναι γεμάτο και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League.


Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης, Χρήστος Γρομητσάρης, στάθηκε κυρίως στην προσπάθεια εκείνου και των συμπαικτών του σήμερα στο Αλκαζάρ, παρά την ήττα:
Ξέραμε, εξ’ αρχής, ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό, μπήκαμε καλά στο ματς, αλλά, δυστυχώς, μείναμε πάλι πίσω στο σκορ. Βγήκαμε έξω στο δεύτερο ημίχρονο, για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, δε μας έκατσαν κάποιες φάσεις που είχαμε, ώστε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε, γιατί, πραγματικά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να βγάλουμε μια αντίδραση, όχι μόνο με την προσπάθειά μας, αλλά με αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στην ΑΕΛ για τη νίκη.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More