Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ινδονησία: Ένας πύθωνας κατάπιε μια ολόκληρη γυναίκα

Το τεράστιο φίδι κατάπιε ολόκληρη τη γυναίκα, που ονομαζόταν Jahrah.

Ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας αφού δεν επέστρεψε από μια φυτεία στην επαρχία Τζάμπι την Κυριακή. Ο σύζυγός της έψαξε την περιοχή και βρήκε μόνο τα σανδάλια της γυναίκας, ένα σακάκι, ένα κασκόλ και ένα μαχαίρι, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας, αναφέρει το Guardian.

Ο σύζυγος επέστρεψε στο ίδιο μέρος την επόμενη μέρα και συνάντησε ένα τεράστιο φίδι του οποίου το μεσαίο μέρος ήταν πρησμένο, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι είχε φάει κάτι μεγάλο, είπε η αστυνομία.

Ένα βίντεο δημοσιεύτηκε στο ViralPress που δείχνει έναν άνδρα να χρησιμοποιεί προσεκτικά ένα κλαδί για να καρφώσει το κεφάλι του πύθωνα προς τα κάτω και στη συνέχεια άλλους να τον χτυπούν στην πρησμένη περιοχή. Στη συνέχεια, το ανησυχητικό βίντεο δείχνει ντόπιους να κόβουν τον πύθωνα για να μάθουν αν είχε καταπιεί τη γυναίκα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που αναζητούσαμε ήταν στην κοιλιά του φιδιού», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η αστυνομία λέει ότι το φίδι πιθανότατα δάγκωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια την έπνιξε τυλίγοντας γύρω της πριν την καταπιεί. Υπολογίζουν ότι μάλλον χρειάστηκε τουλάχιστον δύο ώρες.

Η αστυνομία λέει ότι οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν ότι υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα φίδια από αυτόν τον πύθωνα στο δάσος.

Οι πύθωνες, οι οποίοι σκοτώνουν μέσω της συστολής, τρώνε συνήθως μικρότερα ζώα, καταπίνοντας την τροφή τους ολόκληρη. Οι περιπτώσεις κατάποσης ανθρώπων είναι σπάνιες.

Το 2018, μια γυναίκα βρέθηκε να την έχει καταπιεί ένας γιγάντιος πύθωνας στο νησί Muna, στα ανοιχτά του Sulawesi. Είχε εξαφανιστεί στον κήπο της, που βρισκόταν στη βάση ενός βραχώδους γκρεμού όπου ήταν γνωστό ότι τα φίδια ζούσαν σε σπηλιές.

Ένα χρόνο νωρίτερα, ένας αγρότης σκοτώθηκε όταν τον κατάπιε ένας γιγάντιος πύθωνας σε ένα χωριό στην ίδια περιοχή του Sulawesi.

Πηγή: https://www.theguardian.com/world/python-swallows-woman

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More