Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισραήλ: Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα υποβληθεί τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή σε χειρουργική επέμβαση για «την εγκατάσταση βηματοδότη» στην καρδιά, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το γραφείο του, μερικές ημέρες μετά το εξιτήριο που έλαβε ο 73χρονος πολιτικός από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εξαιτίας προβλήματος υγείας.

«Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου θα υποβληθεί απόψε σε επέμβαση εγκατάστασης βηματοδότη», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η επέμβαση θα γίνει με «αναισθησία» και τον πρωθυπουργό θα αντικαταστήσει κατά τη νοσηλεία «ο υπουργός Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιαρίβ Λεβίν», προστίθεται στο δελτίο Τύπου.

Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Νετανιάχου έλαβε εξιτήριο από ιατρικό κέντρο έπειτα από νοσηλεία και μια διανυκτέρευση εξαιτίας ιλίγγων.

Το ιατρικό κέντρο αποφάσισε να χρησιμοποιηθεί συσκευή επιτήρησης Holter για να παρακολουθούνται οι καρδιακοί ρυθμοί του, εξήγησε ο καθηγητής Αμίτ Σεγκέβ, διευθυντής του τμήματος καρδιολογίας του νοσοκομείου Σέμπα.

Ο κ. Νετανιάχου ανέφερε σε βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης πως αναμένει να λάβει εξιτήριο «το απόγευμα».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More