Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισραηλινός στρατός: Έχουμε χτυπήσει 11.000 θέσεις της Χαμάς (video)

Οι χερσαίες επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με δυνάμεις να χτυπούν δεκάδες στόχους της Χαμάς, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις. Ο IDF σημείωσε ότι από την αρχή του πολέμου έχουν χτυπηθεί περίπου 11.000 θέσεις της Χαμάς και άλλων τρομοκρατικών ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι επίγειες δυνάμεις οδήγησαν την Πολεμική Αεροπορία να χτυπήσει ένα κτήριο στη Τζαμπαλίγια όπου ήταν συγκεντρωμένα αρκετά στελέχη της Χαμάς, λέει ο IDF και προσθέτει ότι το πολυώροφο κτίριο «βρισκόταν κοντά σε σχολείο, ιατρικό κέντρο και κυβερνητικά γραφεία».

Η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε επίσης πλήγματα εναντίον κέντρων διοίκησης της Χαμάς και άλλων τρομοκρατών, αναφέρει.

Ο IDF υποστηρίζει επίσης ότι οι επίγειες δυνάμεις εντόπισαν επίσης ένα αυτοκίνητο με έναν αντιαρματικό κατευθυνόμενο πύραυλο να κινείται προς το μέρος τους στη βόρεια Γάζα και έδωσαν εντολής σε αεροσκάφος να το χτυπήσει.

הפעילות הקרקעית של צה”ל ברצועת עזה נמשכת; מתחילת הלחימה צה”ל תקף יותר מ-11,000 מטרות של ארגוני הטרור:

כוחות משולבים של צה”ל תקפו במהלך הלילה מטרות טרור רבות ברחבי רצועת עזה, ביניהן מפקדות מבצעיות וחוליות של מחבלי חמאס>> pic.twitter.com/pXCLk6N3Td

— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) November 1, 2023

Πηγή: Times Of Israel

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More