Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία: Ένοπλος στρατιώτης έχει οχυρωθεί στο σπίτι του – Eίχε αναρτήσει απειλητικά βίντεο και περιφερόταν στους δρόμους με όπλο

Ανταπόκριση – Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής

Έκτακτο περιστατικό αντιμετωπίζουν οι αρχές στην περιοχή του Πορντενόνε, στη βορειοανατολική Ιταλία, καθώς ένοπλος στρατιώτης έχει οχυρωθεί στο σπίτι του. Το κτίριο εκκενώθηκε.

Η αστυνομία ήταν στα ίχνη του άνδρα από το πρωί, όταν τον είδαν να περπατά στους δρόμους χωρίς μπλούζα και με ένα όπλο στο χέρι του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AdnKronos, τις τελευταίες ώρες, ο άνδρας είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιείχαν απειλές προς τις αρχές και είχε προαναγγείλει αυτοκαταστροφικές κινήσεις.

Ειδικές μονάδες των Καραμπινιέρων και ψυχολόγος βρίσκονται στο σημείο για να βοηθήσουν στις διαπραγματεύσεις, ενώ έχουν ήδη αποσυνδεθεί οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για την αποτροπή κινδύνων.

Το κτίριο όπου ζει ο άνδρας – ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι έφεδρος αξιωματικός – έχει εκκενωθεί και ολόκληρη η κεντρική περιοχή της πόλης είναι αποκλεισμένη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More