Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννινα: Διαμαρτύρονται οι έμποροι για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις δύο το μεσημέρι, μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στα Ιωάννινα, ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης καλεί σε συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, εκφράζοντας την αντίδραση του για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί όλες τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και τον σύλλογο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Ιωαννίνων, να ενωθούν και να αντιδράσουν συλλογικά ενάντια στο νέο νομοσχέδιο που αυξάνει τη φορολογία των επαγγελματιών.

Οι νέες ρυθμίσεις επιβάλλουν την επιβολή φόρου σε επαγγελματίες που έχουν ετήσια εισόδημα άνω των 10.920 ευρώ, και προκαλούν ανησυχία στους επαγγελματίες που φοβούνται ότι αυτή η αύξηση της φορολογίας θα οδηγήσει σε οικονομικές δυσκολίες και κλείσιμο επιχειρήσεων. Ο Εμπορικός Σύλλογος απαιτεί την ανάκληση του νομοσχεδίου και προτείνει την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ για τους μη μισθωτούς, καθώς και άλλα μέτρα για τη μείωση του φορολογικού φόρτου στις επιχειρήσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More