Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλυμνος: Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε η Ζ.Τσιριγώτη με καταγωγή από το νησί των σφουγγαράδων

‘’Να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα, έτσι ώστε να έρθει η πολιτική αλλαγή, για δικαιοσύνη παντού και μία νέα πορεία για την χώρα μας’’ κάλεσε τους πολίτες της Καλύμνου η υποψήφια βουλεύτρια Επικρατείας, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη  στην  πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε την Κυριακή 14 Μαΐου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας.

Η κα Τσιριγώτη αντιστράτηγος ε/α με μακρά και πετυχημένη θητεία στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα την περίοδο του προσφυγικού, αναφέρθηκε διεξοδικά στις πολιτικές που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απαλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας, από όσα δεινά έχουν σωρευθεί τα τελευταία χρόνια. Ευχάριστα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους Καλύμνιους όταν αποκάλυψε και την Καλυμνιακή της καταγωγή λέγοντας πως πάντα ήθελε να επισκεφθεί το νησί , από όπου καταγόταν ο σφουγγαράς παππούς της.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η Αγγελική Τρικοίλη μέλος της Ο.Μ. Καλύμνου, προτάσσοντας προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και τις λύσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το πρόγραμμα διακυβέρνησης – Συμβόλαιο Αλλαγής, που έχει εκπονηθεί.

Στις βασικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη νέα περίοδο διακυβέρνησης, αναφέρθηκε ο Συντονιστής της Ν.Ε. Β. Δωδεκανήσου Μανώλης Καβαδάκης όπως η αύξηση μισθών, η μείωση τιμών, η ρύθμιση χρεών και η συγκρότηση ενός ισχυρού και δίκαιου κράτους, που θα βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του κόμματος Γιώργος Κασσάρας, Ηλίας Καματερός, Χρύσα Καραγιάννη  οι οποίοι επικέντρωσαν σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την περίοδο διακυβέρνησης του εν μέσω μνημονίων, στις δομές που δημιούργησε ειδικότερα στην Κάλυμνο με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και στην προτεραιότητα που δίνεται σε θέματα όπως η ισότητα των φύλων, η στήριξη των νέων και η κοινωνική δικαιοσύνη.

 Οι υποψήφιες βουλεύτριες  Γιαννάρου Στέλλα και Σαράντη Κατερίνα δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κάλυμνο λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων , ενώ ο Δημήτρης Γάκης ήταν ασθενής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More