Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλυψη κενών θέσεων στα Πρωτοδικεία Ηλείας

Με έξι θέσεις θα καλυφθούν οι Εισαγγελίες Ηλείας και Αμαλιάδας, στο πλαίσιο στελέχωσής τους με τη Δικαστική Αστυνομία, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την κάλυψη των κενών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων στα δύο Πρωτοδικεία του νομού μέσω των διαγωνισμών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

Ήδη το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο: «Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης Δικαστικής Αστυνομίας –Τροποποιήσεις ν. 4963/2022 και άλλες διατάξεις», εισήχθη και ψηφίστηκε στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο Ηλείος βουλευτής, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Της συζήτησης του Νομοσχεδίου είχε προηγηθεί και συνάντηση του κ. Νικολακόπουλου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα, όπου τέθηκαν από τον Ηλείο κοινοβουλευτικό όλα τα ζητήματα των Πρωτοδικείων της Ηλείας με κυρίαρχο την κάλυψη των κενών θέσεων, οι οποίες και θα καλυφθούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την πλευρά του Υπουργείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More