Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στο σημερινό ποδόσφαιρο»

Ο Βινίσιους ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής ιστορικής νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στην Λίβερπουλ, όπου η «Βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα από το «Άνφιλντ» με 2-5 για το πρώτο σκέλος του UEFA Champions League.

Η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο τα δύο γκολ του Βινίσιους και η ασίστ που έδωσε στον Καρίμ Μπενζεμά έθεσαν τις βάσεις για την μεγάλη ανατροπή, αλλά και για την ιστορική «συντριβή» της Λίβερπουλ.

Μόλις στα 22 του χρόνια, ο Βινίσιους είναι δεύτερος στην λίστα των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα γκολ ενάντια στην Λίβερπουλ στο UEFA Champions League έχοντας 5 γκολ εναντίον της, πίσω μόλις από τον Καρίμ Μπενζεμά που έχει έξι.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή: «Ο Βινίσιους ήταν εξαιρετικός όπως πάντα. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βρίσκεται τόσο συχνά στις φάσεις του παιχνιδιού. Δεν σταματάει ποτέ, απλά συνεχίζει. Ο Βινίσιους σίγουρα είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στο σημερινό ποδόσφαιρο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More