Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάτοικος Πειραιά η Τσιτσιγιάννη

 

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση της πρώην “πράσινης” 22χρονης διαγώνιας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ γυναικών.

Η 22χρονη διαγώνιος, Μαρία Τσιτσιγιάννη είναι με κάθε επισημότητα αθλήτρια του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετακομίζοντας στον “αιώνιο” αντίπαλο μετά τα δυο χρόνια παρουσίας της στον Παναθηναϊκό.

Στο παρελθόν η Ελληνίδα αθλήτρια είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Αργούς Βόλου και του Μαρκόπουλου. Για τη μεταγραφή της στις “ερυθρόλευκες”, η 22χρονη διαγώνιος δήλωσε πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για εκείνη να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Τσιτσιγιάννη. Η Ελληνίδα διαγώνια (ημ. γέννησης 20/11/2000) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Μαρίας Τσιτσιγιάννη στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που ήρθα στον Ολυμπιακό και έχω στόχο να τον βοηθήσω αγωνιστικά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου και μέσα από τα παιχνίδια, να γίνω καλύτερη και να διεκδικήσουμε τίτλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Το άρθρο Κάτοικος Πειραιά η Τσιτσιγιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More