Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Μήνυμα Δ. Μπιάγκη για την 3η του Σεπτέμβρη

Μήνυμα για την 3η Σεπτέμβρη, “γενέθλια” ημέρα του ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Το μήνυμα που τιτλοφορείται: “Πλούσια η παρακαταθήκη της Κοινωνικής Δικαιοσύνης” αναφέρονται τα εξής:
“Φέτος συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., την 3η του Σεπτέμβρη του 1974, που αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την πολιτική ζωή της χώρας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αγκάλιασε τους πραγματικά αδύναμους πολίτες, εισήγαγε στην πολιτική ζωή του τόπου τις αρχές της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας, προχώρησε στην αναδιανομή του πλούτου και υπήρξε ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής των μεγάλων, προοδευτικών μεταρρυθμίσεων αφήνοντας τεράστια κληρονομιά στην πατρίδα.

Σήμερα, 49 χρόνια μετά, η μεγάλη Προοδευτική Παράταξή μας, με νέο, φρέσκο και τεκμηριωμένο προγραμματικό λόγο, καλείται να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών βασισμένες πάνω στις θεμελιώδεις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, που πάντοτε πρέσβευε. Ιστορική ευθύνη και χρέος όλων μας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ετούτη την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όπου οι προκλήσεις και το διεθνές περιβάλλον επιτάσσουν τη χάραξη νέων στρατηγικών και πολιτικών, να αποτελέσει και πάλι βασικό πρωταγωνιστή της λαϊκής έκφρασης, φέρνοντας την πολιτική και πάλι στο προσκήνιο, χαράσσοντας με τις προτάσεις του το αύριο του τόπου με καθαρό προοδευτικό στίγμα και αίσθημα ευθύνης”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More