Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα- Στ. Πουλημένος: Στοίχημα μια σύγχρονη και ικανή δημοτική μηχανή

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εκλογή του στο δήμο κεντρικής Κέρκυρας από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 43.14% εμφανίστηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο επικεφαλής του συνδυασμού Εξαρχής Στ. Πουλημένος.

Ο κ. Πουλημένος επεσήμανε ότι δικαιώθηκε η επιλογή του συνδυασμού του να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους κατά την προεκλογική περίοδο και να απευθυνθούν στην κοινή λογική των πολιτών με ήθος.

«Η πλειοψηφία συμφωνεί, τόνισε ο κος Πουλημένος, με την εκτίμηση και την ανάλυση, που κάναμε για τα βασικά προβλήματα της Κέρκυρας και μας εμπιστεύτηκε την διαχείριση του Δήμου για την επόμενη πενταετία. Στόχος της νέας δημοτικής αρχής,  όπως υπογράμμισε,  είναι εντός του Ιανουαρίου η ψήφιση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας  για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, όπως η δημοτική αστυνομία  αλλά και για την ενίσχυση των υφιστάμενων με προσωπικό, όπως οι τεχνικές υπηρεσίες.

«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, να φτιάξουμε μια σύγχρονη, ικανή δημοτική μηχανή που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τόπου  και των πολιτών».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More