Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνα: Τεράστια πυρκαγιά σε ουρανοξύστη – Δεν ανακοινώθηκαν θύματα

Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV μετέδωσε σοκαριστικές εικόνες από τον ουρανοξύστη ύψους 218 μέτρων με 42 ορόφους να χάνεται σε τεράστιες φλόγες. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε ούτε ένας τραυματισμός.

According to New Hunan News Agency of Hunan Daily, on the afternoon of September 16, a #China Telecom building in Changsha caught fire. The smoke billowed and the flames rushed to the roof. At present, the casualties are unknown pic.twitter.com/63MfAp5V6Z

— Breaking News 24/7 (@Worldsource24) September 16, 2022

Η φωτιά σημειώθηκε στο κτίριο της εταιρείας τηλεφωνίας China Telecom στην Τσανγκσά της κεντρικής Κίνας και σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε σε εξωτερικό τοίχο του κτιρίου.

“Η πυρκαγιά κατασβέστηκε και δεν βρέθηκε κανένα θύμα”, υπογράμμισαν οι αρχές, σημειώνοντας ότι όλα ξεκίνησαν στις 15:48 τοπική ώρα (10:48 ώρα Ελλάδος).

Η πυρκαγιά σβήστηκε γύρω στις 16:30 τοπική ώρα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν διακόπηκαν, διευκρίνισε παράλληλα η China Telecom.

Footage from inside the burning #ChinaTelecom skyscraper in #Changsha pic.twitter.com/P6ZOLiwgYT

— NEXTA (@nexta_tv) September 16, 2022

Η κατασκευή του ουρανοξύστη ολοκληρώθηκε το 2000, σύμφωνα με το CCTV που αποδίδει το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα στις σύγχρονες προδιαγραφές του ουρανοξύστη. Παράλληλα δόθηκαν εικόνες από την εκκένωση του κτιρίου «χωρίς πανικό».

JUST IN: Video Footage from the China Telecom Corp’s Building’s Evacuation. pic.twitter.com/CtmMiGAk4F

— Personal Blog Media News (@pbmnews) September 16, 2022

ΕΡΤ1- Ρεπορτάζ: Μαρία Αλεξάκη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More