Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίτο Ρομέρο: «Ο Κριστιάν δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο»

 

Ο πατέρας του αργεντίνου στόπερ της Τότεναμ, μίλησε για το πως αντέδρασε η οικογένειά του στο άκουσμα της κλήσης του από τον Λιονέλ Σκαλόνι. 

Ο 44χρονος ανακοίνωσε τη λίστα της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και η “εμμονή” για την κατάκτηση του τρίτου Μουντιάλ για την “αλμπισελέστε” είναι πιο έντονη από ποτέ. Αυτά τα συναισθήματα νιώθει η κοινωνία της Αργεντινής, γενικότερα όμως πολλαπλασιάζονται και είναι εντονότερα για τις οικογένειες του κάθε έναν από τους κληθέντες παίκτες.

Ο Κίτο, ο πατέρας του Κριστιάν Ρομέρο, ο αμυντικός της Τότεναμ, μίλησε για την αντίδραση της οικογένειας του, όταν έμαθε την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο “Κούτι” υπέστη πρόσφατα κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός αρκετών αγώνων της Premier League, χωρίς αυτό να επηρεάσει την παρουσία του στα τελικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα δήλωσε

«Όταν έκλεισε η λίστα και μάθαμε πως ο Κριστιάν ήταν μέσα, ζήσαμε ένα τρομερό συναίσθημα. Το γιορτάζουμε στο σπίτι, χθες μίλησα μαζί του και σήμερα του έστειλα μήνυμα. Επιστρέφει από τραυματισμό, αποδίδει καλύτερα από πριν. Δεν του είναι δύσκολο να βρε ρυθμό, έγινε πολύς λόγος για το επίπεδο του Οταμέντι αλλά είναι υπέροχο που τελικά θα βρεθεί και εκείνος στο Κατάρ. Οι δυο τους “σκοτώνονται” μεταξύ τους για τη θέση του βασικού.Θα ήταν όμορφο να κλείσουμε τη χρονιά με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και μαζί  με την άνοδο της Μπελγκράνο, θα μου άρεσε πολύ στο μέλλον ο Κριστιάν να επιστρέψει στη Μπελγκράνο, την ομάδα που τον ανέδειξε», διευκρίνισε ο Κίτο, ο πατέρας του Κριστιάν Ρομέρο.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More