Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καβάλα: «Μήδεια» του Μποστ στο 65ο Φεστιβάλ Φιλίππων

Με την εκρηκτική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια» και το Εθνικό Θέατρο συνεχίζεται το Σάββατο 16 Ιουλίου, το 65ο Φεστιβάλ Φιλίππων.

Πρόκειται για ένα έργο-σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, οι ήρωες του οποίου ανησυχούν για τον πληθωρισμό και την ανεργία, τη λιτότητα και τη δημόσια διαφθορά, τα δάνεια και τα επιδόματα, καθυστερούν στα ραντεβού τους γιατί πέφτουν πάνω σε πορείες και λατρεύουν τα αρχαία ελληνικά –αρκεί, βέβαια, να μη χρειαστεί να τα διαβάσουν.

Με μια δομή που θυμίζει τόσο επιθεώρηση όσο και αρχαία τραγωδία, η Μήδεια του Μποστ είναι μια σουρεαλιστική κατασκευή φτιαγμένη από απλά υλικά που αντικατοπτρίζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα του δημιουργού της.

Η παράσταση στην οποία συμμετέχει ένας 20μελής θίασος και μια ορχήστρα εγχόρδων με τέσσερις μουσικούς επί σκηνής, θα ξεκινήσει στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More