Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καβάλα: Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες οι Αμμόλοφοι

Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες είναι οι Αμμόλοφοι, μία αρκετά εντυπωσιακή παραλία στην Καβάλα. Οι τουρίστες την προτιμούν για το φυσικό κάλλος, την εύκολη πρόσβαση, αλλά και τις τιμές που έχουν κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Οι Αμμόλοφοι ανήκουν στον δήμο Παγγαίου Καβάλας και βρίσκονται μόλις 20 χιλιόμετρα από την πόλη, στην περιοχή της Νέας Περάμου. Εκτείνονται σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων και αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες εκατοντάδες τουρίστες.

«Είναι μια αμμώδης παραλία, πεντακάθαρη που χωρίζεται σε τρεις κόλπους και η πρόσβαση εδώ είναι πάρα πολύ εύκολη», όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας, Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό έχουμε βγει μέσα στις δέκα καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Κάθε χρόνο έχουμε περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη χρονιά», αναφέρει στην ΕΡΤ3 ο Χρήστος Πριονίδης, αντιδήμαρχος δήμου Παγγαίου.

Η παραλία των Αμμολόφων είναι ιδανική και για οικογένειες με παιδιά. Τα νερά είναι ρηχά και φιλικά για παιχνίδια και σε όλη την παραλία λειτουργούν μπιτς μπαρ μαζί με επιχειρήσεις εστίασης και οργανωμένους χώρους για την εξυπηρέτηση των λουόμενων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More