Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθάρισε ρέματα μήκους 28 χλμ η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αγιάς

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες καθαρισμού, διευθέτησης ρεμάτων και ποταμών, κατασκευής συρματοκιβωτίων και τοιχών αντιστήριξης πρανών σε συνολικό μήκος 28 χλμ. σε περιοχές του Δήμου Αγιάς.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Αγιάς στα ρέματα Νερομύλων, Αμυγδαλής,   Μαρμαρίνης,   στην περιοχή του Αγιοκάμπου στα ρέματα «Μπουρμπουλήθρα»  και «Πουρί», στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα ρέματα «Δεληκούστα» και «Μαριας», στην περιοχή της Βελίκας στα ρέματα «Ηλεκτρολόγων» και «Πλατανιά»,   στο ρέμα της Παλιουριάς ,  στο ρέμα Κουτσουπιάς,  , στο ρέμα Κόκκινου Νερού,  στο Στόμιο στα ρέματα «Παπαρίζου , «Αμπελίκη» και «Καψάλα»,  στο ρέμα Ομολίου,  στο ρέμα Παλαιόπυργου και στη Λίμνη της Σκήτης.

Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 5,2 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, διεκδικώντας, χρηματοδοτώντας και υλοποιώντας έργα με αξία για τους πολλούς. Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές του Δήμου Αγιάς για την προστασία ανθρώπων, αγαθών και υποδομών. Συνεχίζουμε με έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και συμβάλλουν στη μετρίαση των πλημμυρικών φαινομένων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More