Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία: Η κυβέρνηση αμετακίνητη στο θέμα των τιμών – Καμία κερδοσκοπία στις πληγείσες περιοχές

Περίπου 2,25 δισ. ευρώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση στις πληγείσες περιοχές ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και διεμήνυσε πως η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη στο θέμα των τιμών, ώστε «να μη διανοηθεί κανείς να κερδοσκοπήσει στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές».

Όλο το βάρος της κυβέρνησης πέφτει στη διαχείριση και την ανακούφιση των πληγών που προκάλεσε η βιβλική καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο και το Πήλιο. Και σήμερα σε ακόμα μία διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, με βασικά ζητήματα τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, την απομάκρυνση των νεκρών ζώων (μετά και την εμπλοκή του στρατού), την αποκατάσταση των βασικών υποδομών – με βασικές προτεραιότητες την ασφαλή υδροδότηση και το οδικό δίκτυο – και την κρατική αρωγή για τις άμεσες αποζημιώσεις στους κατοίκους.

«Η Κυβέρνηση θα παραμείνει αμετακίνητη στο ζήτημα της διασφάλισης των τιμών προκειμένου κανείς, επαναλαμβάνω κανείς, να μην σκεφτεί καν ότι μπορεί να κερδοσκοπήσει σε βάρος των πολιτών που δοκιμάστηκαν από τις πρωτοφανείς αυτές καταστροφικές πλημμύρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More