Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα: Ορκίστηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε πανηγυρικό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, διεξήχθη χθες Σάββατο (23/12) η ορκωμοσία του, επανεκλεγέντα, δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και των μελών αυτών.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε και τις ευχές του στον δήμαρχο της Πόλης, τονίζοντας μάλιστα τη σημασία που έχει η θέση αυτή παράλληλα με τη ραγδαία ανάπτυξη της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος έστειλε ένα μήνυμα ενότητας προς όλο το δημοτικό συμβούλιο τονίζοντας παράλληλα πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις στις οποίες είναι μπροστά η πόλη της Καλαμάτας, τα επόμενα χρόνια.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Μ. Χρυσομάλλης και Γ. Λαμπρόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός καθώς και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Π. Νίκας, πλήθος δημάρχων από τη Μεσσηνία αλλά και από τους γειτονικούς νομούς καθώς και αυτοδιοικητικοί α’ και β’ βαθμού εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, και πλήθος κόσμου.

Στις  2 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί  η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου, όπου και θα εκλεγεί το προεδρείο, ενώ από την επόμενη εβδομάδα (8/1) αναμένονται οι ανακοινώσεις του δημάρχου για τις αντιδημαρχίες , τα νομικά πρόσωπα στους φορείς του δήμου κτλ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More