Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανονικά θα γίνουν το Ολίμπια Μιλάνο-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Εφές

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν κανονικά τους Ιταλούς το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 21:30), ενώ αναμένεται η απόφαση για το παιχνίδι το “τριφυλλιού” με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό στην Ελλάδα, με αρκετές αναβολές να γίνονται γνωστές, όμως η αναμέτρηση της Παρασκευής (03/03, 21:30) ανάμεσα στην Ολίμπια Μιλάνο και τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, θα διεξαχθεί κανονικά.

Παρά την απέραντη θλίψη που βιώνει η χώρα μας με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την τουρκική ομάδα (2/3, 21:00) θα διεξαχθεί κανονικά.

Η Ελλάδα μπορεί να έχει βυθιστεί σε τριήμερο πένθος, λόγω της τραγωδίας που έλαβε χώρα στα Τέμπη, με τη φονική σύγκρουση δύο τρένων, αλλά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Αναντολού Εφές το βράδυ της Πέμπτης (2/3, 21:00).

Η Euroleague δεν έχει πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής, ωστόσο το μοναδικό ενδεχόμενο αναβολής των αναμετρήσεων, έχει να κάνει μόνο με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: www.ertsports.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More