Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης: Είμαι απόλυτα Αριστερός – Αυτοί που με χαρακτηρίζουν δεν αποδέχονται τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ

«Εκλέχθηκα δημοκρατικά από τη βάση του κόμματος», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Είμαι απόλυτα Αριστερός, το δείχνω έμπρακτα» είπε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως είδε κενό στον προοδευτικό χώρο.

«Όταν κάποιος από τη δεύτερη μέρα της θητείας μου στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει και μου δίνει ονόματα και επίθετα και όλους τους χαρακτηρισμούς που μπορεί να υπάρξουν, προφανώς τι δείχνει αυτό; Δείχνει ότι δεν αποδέχονται τη βάση του κόμματος. Αυτό δείχνε», είπε χαράκτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί ενεπλάκη με την πολιτική στην Ελλάδα, αναφέρθηκε αρχικά στον Αλέξη Τσίπρα και στην επιλογή του να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος. Συνεχίζοντας, ανέφερε, ωστόσο, ότι είδε «στον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα ένα κενό».

«Είδα ένα κενό για μια αξιόπιστη και υβριδική πρόταση. Μην ξεχνάτε ότι στα εσωκομματικά μας ήμουν ο μόνος υποψήφιος ο οποίος είχε θέση, προτάσεις, στο διαδίκτυο, στην κρίση του λαού, στην κρίση των μελών. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στο τι θέλω να κάνω. Το είχα γράψει μάλιστα και σε εφημερίδες, ναι, θέλω να κάνω ένα μεγάλο προοδευτικό κόμμα. Ακριβώς όπως λέει και η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ, που καλύπτει από τη ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο. Αυτό θέλω να κάνω», είπε.

«Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι την ιστορία μου» είπε.

«Επέλεξα τον Αλέξη Τσίπρα για πολλούς λόγους (…) Δεν θα έμπαινε ποτέ σε μια κουλτούρα παρακολουθήσεων» είπε στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν του έχει αρνηθεί τηλεφωνική ή δια ζώσης εποικοινωντους.

Πηγές: ΕΡΤ | ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More