Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστά σχολεία σε Θεσσαλονίκη και δυτική Μακεδονία-Με μία ώρα καθυστέρηση στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Στη δίνη του χιονιά βρίσκεται η χώρα, με πολλές περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά και με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, μία εικόνα που αναμένεται να χειροτερεύσει περαιτέρω το Σάββατο.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στους οικισμούς Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Φίλυρο και Χορτιάτη της Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη, λόγω χιονιά, ενώ στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις. βράχων.

Η Δυτική Μακεδονία ντύθηκε στα λευκά, με εκχιονιστικά και αλατιέρες να καθαρίζουν συνεχώς τους δρόμους.

Λόγω της χιονόπτωσης στα όρια του δήμου Αριστοτέληόλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη Δημοτική Ενότητα Αρναίας, δηλαδή παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με μία ώρα καθυστέρηση.

Ομοίως μια ώρα αργότερα από το σύνηθες, θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια των οχημάτων που μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσηςτα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ του δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον δήμο Αμυνταίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More