Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κολωνός: Το δικαίωμα της σιωπής θα τηρήσουν οι δύο κατηγορούμενοι

Το δικαίωμα της σιωπής θα τηρήσουν ενώπιον του ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποδεχθούν την προφυλάκισή τους χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων έδωσαν το παρόν στην ανάκριση και αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων. Την ίδια στάση τήρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, και τρίτος δικηγόρος, ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την ανάκριση και απάντησε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος.

Την Τρίτη (11/10) δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 53χρονου από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια, καθώς επίσης του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

Σε ανάλογη κίνηση θα προχωρούν οι εισαγγελικές αρχές και για τα άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν σε νοσηρές πράξεις κατά της 12χρονης. Κάθε φορά που θα ταυτοποιείται κάποιος και προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του τότε θα καταργείται το πέπλο της ανωνυμίας και θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του.

Οι αρχές εξετάζουν, παράλληλα, εάν ο 53χρονος δρούσε μόνος του ή είχε και συνεργούς, ενώ διερευνούν τα ίχνη όσων ήταν έτοιμοι να πληρώσουν για να βιάσουν και εκείνοι το ανήλικο κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ανώνυμα Chat, και από εκεί «ψάρεψε» τους 213 ενδιαφερόμενους πελάτες, που ήταν έτοιμοι να δώσουν από 50 έως 100 ευρώ για να εκμεταλλευτούν και να κακοποιήσουν με το παιδί.

Σχετικές ειδήσεις:

Υπόθεση 53χρονου στον Κολωνό: «Είναι αποφασισμένος να πει ολόκληρη την αλήθεια – Σήμερα δεν τον εκπροσωπώ», δήλωσε ο δικηγόρος Β. Νουλέζας

Βλάχος για παιδοβιαστές: Οι ποινές είναι ήδη αυστηρές – Να εξεταστεί το θέμα των αναστολών μέχρι το Εφετείο (video)

Πολιτική αντιπαράθεση για την σοκαριστική υπόθεση με τη δράση του 53χρονου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More