Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Αλλαγή του καιρού από το μεσημέρι του Σαββάτου με χειμωνιάτικο σκηνικό

Για την περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (20-01-24) στα ορεινά, ενώ τις απογευματινές ώρες θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές.

Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (21-01-24) οι χιονοπτώσεις θα σταματήσουν στη Θράκη και από το μεσημέρι στη Μακεδονία.

Επίσης από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (20-01-24) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (21-01-24) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικάφαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής ΓραμματείαςΠολιτικής Προστασίας.

Επίσης λόγω των ισχυρών ανέμων η Αστυνομικές Δ/νσεις Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

Συνιστάται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More