Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Από τη Λήμνο και την Κύπρο στους εορτασμούς των Ελευθερίων Θράκης 2023 (video)

Δύο σταθερούς φίλους έχει κερδίσει ο δήμος Κομοτηνής, τη Λήμνο και την Κύπρο, οι οποίοι ενισχύουν διαχρονικά τη φιλία τους. Πρόκειται για τον χορευτικό όμιλο της Λήμνου «Ο Ήφαιστος» και για τους Κύπριους επισκέπτες από το Δήμο Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού.

Χθες συμμετείχαν στην παρέλαση και προχθές επί κεντρικής σκηνής στην πλατεία ειρήνης χορεύοντας και τραγουδώντας νησιώτικους ρυθμούς. Στόχος μας να ενισχυθούν για μια ακόμη φορά οι δεσμοί αδελφοποίησης που έχουν συναφθεί, αλλά και να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» της Θράκης 2023 «Η Κομοτηνή είναι θαυμάσια πόλη» ανέφερε ο κος Ανδρέας Μιχαηλίδης, επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του «Δημοκρατικού Συναγερμού», υπεύθυνος ευρωπαϊκών θεμάτων κι αθλητισμού στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού. Όπως είπε «είναι η 4η φορά που έρχεται» προσθέτοντας ότι: «Η αδελφοποίηση με το δήμο Κομοτηνής στάθηκε η αφορμή να δημιουργηθεί μια στενή φιλική σχέση που έδωσε τη δυνατότητα μιας στενής δημιουργικής, φιλικής σχέσης».

Την χαρά τους για τη συμμετοχή, τόσο στις χορευτικές εκδηλώσεις, όσο και στην παρέλαση εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο www.ertnews.gr οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου της Λήμνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More