Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κριτική για χρήση ρατσιστικής φράσης δέχεται το νέο απόκτημα της Τσέλσι, Μιχαΐλο Μούντρικ

Ένα βίντεο που ανέβασε το νέο απόκτημα της Τσέλσι, Μιχαΐλο Μούντρικ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok τον Ιούλιο, έχει γίνει ο λόγος που ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής δέχεται πολύ κριτική τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που το έχουν δει.

Ο λόγος; Επειδή στο βίντεο ο Ουκρανός τραγουδάει το κομμάτι του Lil Baby “Freestyle” το οποίο περιέχει 16 φορές την απαγορευμένη «λέξη από Ν» προς τους έγχρωμους, την οποία ο Μούντρικ δεν δίστασε να τραγουδήσει.

Το βίντεο έδειχνε τον ίδιο μαζί με έναν φίλο του να βρίσκονται μπροστά από ένα μαύρο Audi, τραγουδώντας το κομμάτι του Lil Baby για 40 δευτερόλεπτα, μαζεύοντας 214.000 προβολές. Το βίντεο έχει διαγραφεί μετά την κριτική που δέχθηκε, με έναν αντιπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να δηλώνει από την μεριά του παίκτη:

«Ο Μιχαΐλο νιώθει πάρα πολύ άσχημα και ζητάει ταπεινά συγγνώμη σε όποιον πλήγωσε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok τον περασμένο Ιούλιο.

Η πρόθεση του ήταν απλώς να τραγουδήσει τους στίχους του τραγουδιού, έχει ήδη μετανιώσει που αποφάσισε να το κάνει αυτό, καταλαβαίνοντας απόλυτα πως δεν ήταν κάτι σωστό.

Φυσικά και έχει διαγράψει το βίντεο από τον λογαριασμό του».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More