Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Πριν από τις θερινές διακοπές θα ψηφιστεί το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί βασιζόμαστε στα γερά θεμέλια που τέθηκαν την προηγούμενη τετραετία» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, όπου το επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε ένα πολύ θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για τη χώρα και την οικονομία της Ελλάδας. Αποτέλεσμα που στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης, ελπίδας και προοπτικής για την ελληνική οικονομία. (…) Το πλαίσιο του πρώτου νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή, θα αφορά στην εκλπήρωση των βασικών δεσμεύσεων της Νέας Δημπκρατίας πριν από τις εκλογές», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι «μένουμε στον δρόμο που είχαμε ανοίξει: “Λέμε λίγα και τα κάνουμε όλα”».

«Καλή δύναμη» ευχήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Οικονομικών και υπογράμμισε ότι «είμαστε αισιόδοξοι για την οικονομία (…) θα γίνει πράξη η οικονομική σύγκλιση με την Ευρώπη, η σταδιακή μετατροπή του μοντέλου ώστε να γίνει πιο παραγωγικό». Σημείωσε ακόμη ότι όλες αυτές οι ενέργειες θα έχουν αντίκτυπο στη βελτίωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι «πριν από τις θερινές διακοπές θα ψηφιστεί το πρώτο νομοσχέδιο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More