Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κων/νος Αργυρός στην ΕΡΤ από τη Θεσσαλονίκη: «Θέλω να μοιράσω χαμόγελα και αγάπη με νότες και λέξεις – Όσο μπορώ κάνω ανακύκλωση»

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, σε ένα live στη Νέα Παραλία, με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό

«Το λιγότερο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας είναι να τους τραγουδήσω για να τους μοιράσουμε τα χαμόγελα και την αγάπη μου με νότες και λέξεις» είπε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ίδιος είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, διότι δεν γίνεται μετά από τόσες καταστροφές που έχουν γίνει, στην Ελλάδα και στη Θεσσαλία να μην είμαστε ευαισθητοποιημένοι και με την ανακύκλωση και γενικότερα όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Οφείλουμε όλοι μας να συμμετέχουμε σε τέτοια, σε τέτοιες δράσεις και είμαι πολύ χαρούμενος που κάνουμε την αρχή από εδώ από τη Θεσσαλονίκη και συγχαρητήρια και στο Δήμο και στην Aegean, η οποία συμβάλλει σε αυτό το έργο.

Κάνω όσο μπορώ ανακύκλωση τα τελευταία χρόνια, όχι βασικά σε όλα τα χρόνια της ζωής μου. Αυτό έχω μάθει από την οικογένεια μου. Όσο μπορώ να προστατεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο το περιβάλλον.

(…) Εδώ ξεκίνησα στην ουσία την καριέρα μου, τα πρώτα μου χρόνια και εδώ έμαθα ένα ρεπερτόριο. Εδώ ξεκίνησα να τραγουδάω τα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα και έχω μια ιδιαίτερη αγάπη με αυτή την πόλη, η οποία έχω φίλους, έχω αναμνήσεις».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More