Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κώστας Τζιούμης: Θα είμαι δήμαρχος όλων των πολιτών του δήμου Τρίπολης

“Θα είμαι δήμαρχος όλων των πολιτών. Θα είμαι κοντά στο πρόβλημα και στην ανάγκη όλων των πολιτών. Ένας είναι ο νικητής. Ο δήμος Τρίπολης και οι πολίτες του”. Αυτό τόνισε αμέσως μετά την εκλογή του για 2η συνεχόμενη φορά, ο Κώστας Τζιούμης, νυν δήμαρχος Τρίπολης και εκ νέου δήμαρχος.

Συνέχισε, λέγοντας: “Δόθηκε ένας προεκλογικός αγώνας με ευπρέπεια και μέσα σε πολιτισμένο κλίμα. Οι πολίτες είπαν ναι στην πρόοδο, στην προοπτική, στο αύριο της ελπίδας και της ασφάλειας. Έχουμε εντολή για να συνεχιστεί το έργο μας, το όραμά μας για τον τόπο, το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει με τους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ όλους σας. Θέλουμε την κριτική, τις επισημάνσεις. Ζητώ απ’ τις άλλες δύο παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και από τους ανθρώπους της δικής μου παράταξης, να κάνουν κριτική, να προτείνουν, ώστε να διορθώνονται τυχόν αστοχίες. Δεν βλέπω αντιπάλους. Μόνο τα προβλήματα είναι το πρόβλημά μας”.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, λίγο μετά και αφού τηλεφώνησε στον Κώστα Τζιούμη, αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα, έξω απ΄ το εκλογικό του κέντρο, γνωστοποίησε, ότι η παράταξή του, θα έχει ρόλο και θέση στο δημοτικό συμβούλιο και θα έχει ενεργή συμμετοχή. “Θα κρατήσουμε κριτική στάση, ώστε, ένα μέρος του προγράμματός μας να υλοποιηθεί. Είμαστε εδώ, για να συμπαρασταθούμε στα θετικά βήματα της δημοτικής αρχής”, τόνισε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, έστω και δύσκολα, εισέρχεται και ο Βαγγέλης Γούργαρης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος είναι και τώρα δημοτικός σύμβουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More