Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Ζαχαριάδης για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Έχει μερίδιο ευθύνης και ο πρόεδρος για την φθίνουσα πορεία

«Έχουμε ένα συνέδριο όπου επιβάλλεται να συζητηθούν όλα ενώ έχει ανοίξει και το θέμα της ηγεσίας και πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική πολιτική λειτουργία. Η πραγματικότητα είναι ότι η πορεία του κόμματος το τελευταίο εξάμηνο είναι φθίνουσα και μερίδιο ευθύνης έχει και ο πρόεδρος. Εγώ δεν είμαι της λογικής να διώχνουμε τις ευθύνες από πάνω μας. Όσοι είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την ευθύνη μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» ,δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις». «Απολύτως ορθώς έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας ξανά θέμα επανεκλογής», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να πούμε στον κόσμο την αλήθεια και πρώτα απ΄όλα στον εαυτό μας».

«Η σημερινή ηγεσία κατά τη γνώμη μου, μάς πηγαίνει σε λάθος μονοπάτι. Ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχτηκε με σύνθημα να κερδίσω τον Μητσοτάκη και να βγούμε πρώτοι στις ευρωεκλογς, στη συνέχεια προσγειωθήκαμε στο να πάρουμε το ποσοστό μας και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία ζήτησε τριετή λευκή επιταγή μέχρι τις εθνικές εκλογές λέγοντας δεν πειράζει να βγούμε στις ευρωεκλογές και τρίτοι. Με συγχωρείτε, αλλά πειράζει πάρα πολύ», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης που είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το δεύτερο και το πρώτο κόμα της χώρας τα τελευταία 12 χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός φορέας που πάντα δημιουργούσε πολιτικά γεγονότα κι έκανε τομές. Με τους αγρότες και τους φοιτητές στον δρόμο, με τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαμαρτύρονται, με την ακρίβεια να τσακίζει νοικοκυριά, το να πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά πιο γρήγορα από τη ΝΕΑ Δημοκρατία που είναι κυβέρνηση, συνιστά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Ζαχαριάδης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More