Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Τζιούμης – Δήμαρχος Τρίπολης: Μαζί συνεχίζουμε, τα καλύτερα έρχονται, θέλουμε την Τρίπολη ψηλά

“Mαζί συνεχίζουμε, τα καλύτερα έρχονται. Θέλουμε την Τρίπολη ψηλά. Αυτό είναι συμβόλαιο για εμένα. Δουλεύουμε παντού, ισότιμα και ισοδύναμα. Όλοι έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Τα έργα που γίνονται ανήκουν σ’ όλους τους πολίτες του δήμου της Τρίπολης”.

Αυτό, μεταξύ άλλων, τόνισε ο δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο της ομιλίας του, για την παρουσίαση του απολογισμού της δημοτικής Αρχής.

Μιλώντας σε έναν, ασφυκτικά γεμάτο 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου (αρκετός κόσμος και στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου ), ο δήμαρχος της Τρίπολης, είπε τα εξής:

“Στο σπίτι μου, έχω σε επίκαιρη θέση, το ειδικό, έγχρωμο 12σέλιδο έντυπο, που είχαμε βγάλει το 2019 και εμπεριείχε τα 7 βασικά σημεία – προτεραιότητες – δεσμεύσεις της παράταξής μας. Αυτές οι επτά δεσμεύσεις, είναι για εμένα συμβόλαιο. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να αλλάξει επίπεδο ο δήμος της Τρίπολης. Πάνω από 30 εκατ. ευρώ εξασφαλίσαμε, με τις προτάσεις μας, για διάφορα έργα. Δεν αφήνουμε κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο. Παντού, όπου βρούμε, ψάχνουμε χρηματοδοτήσεις για μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα. Σαφώς και έγιναν λάθη, υπήρξε καθυστέρηση και αβλεψίες. Δεν το κάναμε εσκεμμένα. Ζητάμε συγνώμη και θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο γρήγορα. Τα καλύτερα έρχονται”.

Ο Κώστας Τζιούμης με φόντο το μεγάλο έργο της κεντρικής πλατείας της Τρίπολης

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, στη συνέχεια, ανέφερε περιεκτικά, τα βασικά έργα της θητείας του, αυτά τα 3,5 έτη.

Φωτό από την εκδήλωση του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των δράσεων της δημοτικής Αρχής, ο Κώστας Τζιούμης, τόνισε τα εξής:

“Θεωρώ ότι έκανα και κάνω το καθήκον μου προς τον Δήμο, προς τους συμπολίτες μου. Λειτουργώ, προσπαθώ τουλάχιστον να λειτουργώ, με σύνεση, με μετριοπάθεια, με σεβασμό της άλλης πλευράς, με επίγνωση των δυνατοτήτων μας και της πραγματικότητας.

Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα, είχαμε μια σωστή και, γενικά, αποδοτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, μια συχνή συνεργασία και σε πολλά θέματα συναπόφαση και συμπόρευση με τις Δημοτικές Παρατάξεις της Μειοψηφίας – και τις ευχαριστώ γι’ αυτό .

Μας ενώνει ο κοινός στόχος: το καλό του δήμου μας και των δημοτών. Μας διαφοροποιεί η μεθόδευση, η ιεράρχηση στόχων και προβλημάτων, η φιλοσοφία του βίου. Φυσικό και ανθρώπινο – είμαστε όμοιοι οι άνθρωποι, δεν είμαστε όμως ίδιοι κι εδώ έγκειται η ποικιλία και η ομορφιά της ζωής.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχους και συμβούλους, με την συνεργασία και τις ικανότητες και τον κόπο των οποίων προχωράω αισιόδοξος…”.

Εκδήλωση Κώστα Τζιούμη στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More