Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Λάθος χρώμα”: Το φορτισμένο από συναισθήματα τραγούδι για τον Άλκη Καμπανό

Μουσικοί, συνθέτες και στιχουργοί από την Κοζάνη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εκφράσουν τον πόνο τους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο στιχουργός, Παντελής Ουσταγιαννίδης, αστυνομικός στο επάγγελμα, εμπνεύστηκε το τραγούδι «Λάθος χρώμα», στη μνήμη του  Άλκη. Το τραγούδι στέλνει το δικό του μήνυμα, προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ ξανά αντίστοιχο τραγικό συμβάν.

Όπως είπε ο ίδιος, έγραψε τους στίχους του τραγουδιού την ημέρα της δολοφονίας και την επομένη έγραψε τη μουσική, λόγω των έντονων συναισθημάτων που τον είχαν κατακλύσει… λύπης, θυμού, οργής, απορίας, και, σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, αυτή την μαύρη επέτειο, είναι σαν να τα ζει ξανά.

Ο ερμηνευτής Μάκης Σεβίλογλου, τόνισε στην ΕΡΤ3 ότι η πολιτεία πρέπει να ενσκήψει στο πρόβλημα της βίας. “Πρέπει να προσέχουμε με τι ταΐζουμε το μυαλό των παιδιών μας. Το αίμα υπάρχει ακόμη και στα comics”, κατέληξε χαρακτηριστικά.

“Μην με χτυπάτε άλλο, την μπλούζα δεν θα βγάλω, θα γείρω εδώ κάτω, θα σβήσω σιωπηλά”, λέει το τραγούδι, και ο στίχος καταλήγει….Ποια μπάλα, ποια χαρά…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More